Alles voor de kijkcijfers

Humberto Tan werd door de Telegraafgroep genageld als vreemdganger. Eindelijk konden zij deze modelfiguur onderuit schoffelen. Of het waar was of niet is niet eens duidelijk geworden, maar het werd door AD-televisiecommentatrice Angela de Jong opgepakt om Tan de vernieling in te schrijven. De Jong houdt er blijkbaar nog de moraal op na die zij in haar streng gereformeerde achtergrond heeft meegekregen. RTL was gevoelig voor de hetze en dumpte Tan. Beau van Erven Dorens wilde niet als lijkenpikker Tans plek innemen, Twan Huijs maar al te graag.
De ietsje ingezakte kijkcijfers van Tan wist Twan echter tot een triest dieptepunt te krijgen, ondanks veel gratis publiciteit. Het binnenhalen van een Amerikaanse filmmaakster moest de kijkcijfers opkrikken, dat zij pornoactrice was geweest werd breder uitgemeten dan haar conflict met Trump.
Het mocht niet baten en nu dacht Twan met Jenny Douwes de kijkersmarkt te kunnen veroveren.

De Thierry Baudetaanhangster uit Drachten die vorig jaar de blokkade organiseerde om bussen met anti-zwartepietactivisten tegen te houden wilde wel komen, Twan en geen Tan, dus geen probleem. Maar aan één tafel met die anti-pieten was voor haar onoverkomelijk. Geen podium voor hen in Dokkum en dus ook niet hier bij Twan. Diens programma ziet zij kennelijk ook als een kinderfeest en blokkeren is haar hobby. Zo pleegde zij nog voor haar veroordeling al recidive.
Twan liet zich vervolgens van zijn allerslechtste kant zien. “Komen jullie om rotzooi te trappen” vroeg de gastheer de ook aanwezige anti-pieten. Verbijstert vertelde Jerry Afriyie dat zij uitgenodigd waren en graag in gesprek wilden gaan.
Maar Twan had wel alle begrip voor Douwes en draaide op Lubberiaanse wijze onnavolgbaar een riedel af om tot slot Afriyie toch aan tafel toe te laten en hem daar vervolgens te negeren. Talkshows in Nederland, het niveau is bedroevend.

In Friesland wordt intussen een manifestatie georganiseerd om de wereld te laten weten dat de paar honderd VNU-, PVV- en FvD-activisten niet de 650.000 Friezen vertegenwoordigen. Op FaceBook roept de aanhang van Jenny Douwes iedereen op om een pistool te kopen en de anti-pieten neer te schieten, want “dat ruimt lekker op”. Het zal hun idee van een kinderfeest zijn. Hopelijk zijn er voldoende mensen die deze dreigementen durven te negeren voor de demonstratie zaterdag a.s. De organisatie heeft helaas al een knieval gedaan, de demonstratie is nu gericht tegen “beide kanten”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *