Boreaal Hilversum

Een zogenaamd deskundige duidt Marine Le Pen als een politica die afstand heeft genomen van het extreme gedachtegoed van haar vader. Voor de bühne heeft zij dat gedaan met slechts één doel, meer kiezers trekken. Iedereen weet dat, zij denkt niet anders, zij uit zich wat anders. In Hilversum grijpt de interviewer echter niet in.
In het tv-debat tussen Baudet en Rutte lieten de programmamakers een filmpje zien dat Baudet op het internet had gegooid. Een fröbelwerkje van Oostenrijkse fascisten, nog wat bewerkt door Hollandse borealen, dat zo door Hitlers propagandamachine gemaakt had kunnen zijn. Geen commentaar van de presentator. Leugens over vluchtelingenaantallen werden evenmin weersproken.

Terwijl in heel het land agressie tegen Nederlanders met een niet boreaal uiterlijk toeneemt komt dat niet of nauwelijks in het nieuws. Pas als mensen door hordes met geweld uit hun woning zijn geslagen komt er een itempje op het scherm voorbij. Poep door brievenbussen, scheldpartijen, vernielingen, geweld, het is net zo’n dagelijkse praktijk als het staande worden gehouden ofwel etnisch profileren door de politie voor allen die uiterlijk niet over het juiste boreale gelaat beschikken.
Zelfs de belastingdienst maakt onderscheid tussen de boreale belastingbetaler en de rest. Wie maakt hier een einde aan, de racisten niet, de media niet. In Den Haag hebben de rechtse partijen het voor het zeggen en die komen hooguit met “als het je niet bevalt dan pleur je maar op” of “vecht je er maar in”. Maar als je boreaal moet zijn om erbij te horen, dan zal je als niet boreaal er dus nooit bij mogen horen. Hooguit als de “nanny” of “boy” ten tijde van het apartheidsregime in Zuid-Afrika.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *