De Keizer is dood

De Keizer is dood, leve de Keizer. “Mijn goede vriend is dood” jammert Rutte, “hij heeft de VVD gemoderniseerd” roept de huidige partijvoorzitter. Over de overleden oud-partijvoorzitter Henri Keizer valt wel wat anders te vertellen, hij heeft een begrafenisfonds voor miljoenen getild en had nog voor de rechter moeten verschijnen, er was al voor 20 miljoen beslag gelegd op zijn bezittingen. Dat gaat dus, gelukkig voor de VVD, niet meer door dankzij het reorganiseren en bezuinigen van ons rechtsstelsel door diezelfde VVD, waardoor zaken jaren op de plank blijven liggen.
Miljoenen jatten en de premier noemt je nog zijn goede vriend. Een andere goede vriend van Rutte, Jort Kelder, mag op radio en tv zijn frisse kijk op de samenleving ventileren. Nou, het is eerder een akelige meur. Zaterdag had hij in zijn hoedanigheid als “dokter Kelder” Joost Eerdmans te gast in zijn radioprogramma. Vraag van Kelder betreffende de corruptiezaak van Groep De Mos in Den Haag: “komt die corruptie niet door migranten, moet daar geen grootschalig onderzoek naar komen?” Overigens is Kelder ook goed bevriend met Thierry Baudet. Zouden Rutte en Baudet de co van het “Dokter Kelder & co” -programma zijn?

De VVD is de partij met meer corruptie dan welke andere partij ook. Zelfs de brievenbusplassende en gokkende cokesnuivers van de PVV kunnen er niet aan tippen. De Mos deed als wethouder in Den Haag niet anders dan wat in buurgemeente Wassenaar de gewoonste zaak van de wereld is, zoals in elke gemeente met de VVD in het college.
Als zo’n De Mos heeft gezegd aan die vriendjespolitiek een einde te zullen maken om vervolgens zelf zulke streken uit te halen, is hij natuurlijk het bokje. Maar al wie hier over valt, VVD-ers dienen hun mond te houden met partijvoorzitters als wijlen meester-oplichter Keizer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *