Fake news

President Donald Trump zou donderdag getest zijn op corona en wij moeten dat geloven. Een wattenstaafje achter in zijn strot en neus? Dat laat geen kleuter toe zonder te slaan of schreeuwen, laat staan de Amerikaanse superkleuter.
Vrijdag kwam de uitslag al, zo wordt beweerd, en arme Donald is besmet moeten wij geloven. Hij kreeg gelijk klachten, was wat droog in de mond. Hij werd doorgestuurd naar een militair hospitaal, van even spoelen met wat chloor, wat hij onlangs nog als beste remedie noemde zag hij toch maar af.

Hoe de militaire staf van het ziekenhuis over de president denkt weten wij niet, maar Trump is zeker niet bij allen daar populair. Trump ontliep zoals de meeste zonen van de welgestelden zijn dienstplicht en bestond het om een bezoek aan een militaire begraafplaats te schrappen omdat daar toch alleen maar de losers lagen. Met zo’n uitspraak maak je geen vrienden in het leger. Wellicht heeft Trump iets gemerkt van zijn geringe populariteit bij de ziekenbroeders, want hij wilde na één nacht meteen alweer naar huis. Hij bleek wonderbaarlijk snel genezen van de ernstige droge mondklacht.

Op televisie deed hij verslag. Hard gewerkt had hij in zijn strijd tegen corona, zo hard dat hij wij was geworden en wij weer bijna genezen waren. Nog niet helemaal, want het volk mag nog wel wat langer medeleven en -lijden met hem hebben, het liefst tot de verkiezingen aan toe.
Hij bedankte de miljoenen mensen die met hem begaan waren hartelijk voor hun medeleven, en dat waren mensen van both sides zei hij erbij. Kortom, iedereen moest weten dat iedereen met de grote Donald meeleefde. Nu afwachten of de test echt of fake was, de incubatietijd kan tot 14 dagen oplopen. Was het geen fake news dan kan Trump voor de verkiezingen als ongezond levende 70-er alsnog gevloerd worden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *