Met zijn allen

In een grijs verleden zong Henny Huisman “met zijn allen”, en nu verschijnt hij ineens weer op de tv. Bij Boulevard bijvoorbeeld waar de kindervriend het weer niet kon laten om de pestkop uit te hangen(dat zijn laatste come-back mislukte kwam natuurlijk niet door hem maar door Do). Dat past bij hem gelijk dat “met zijn allen”, want zo doe je dat ook met pesten, met zijn allen.
Zo zag Wesley Snijder zijn kans schoon om met de grote mannen van VI mee te doen door Sylvana Simons te bashen. Johan Derksen en Willem van Hanegem hebben zich al bij FvD van Thierry Baudet aangesloten, Wesley zal zeker volgen.
Sylvana kreeg in de Amsterdamse gemeenteraad van geen enkele andere partij steun toen zij vragen stelde over de schietpartij waarbij een man met neppistool werd doodgeschoten, met zijn allen stortten de raadsleden zich op haar, hoe durfde zij vragen te stellen over dat politieoptreden. Burgermoeder Femke Halsema greep niet in.

Baudet weet niet alleen voetballers aan te trekken, ook schaker Loek van Wely. Dit ooit veelbelovend maar in de middenmoot belande talent heeft zich daarom op het pokeren gestort. Hij kon het gedroomde succes dat oud-hockeyster Fatima Moreira de Mello met poker heeft niet evenaren. Nu heeft hij zijn heil bij Baudet gezocht.

De eeuwige student Paul Frentrop wist het uiteindelijk te schoppen tot hoogleraar op Nijenrode. Alleen werd hij daar betaald uit de pensioenpot van Rotterdamse havenarbeiders. Die pot is indertijd verkwanseld door Aegon waarbij anderhalf miljard werd ingepikt door lieden die daar ook de “leerstoel” van Frentrop uit betaalden. Bij Frits Spits in het programma De Taalstaat antwoordde deze Frentrop op de vraag of hij het dagboek van Anne Frank had gelezen ontkennend. Hij voegde eraan toe dat zijn zoon het wel had moeten lezen, hij vond dat schande, een jongen die een boek van een dertienjarig meisje moest lezen, het antisemitisme droop uit de radio. Hij zat er om zijn boek te promoten, “voor rede vatbaar”. Zelden zo’n misplaatste titel bij een boek gezien. Hij zit vanaf het begin bij FvD en is er duidelijk op zijn plaats.

Klaas Dijkhoff(VVD) kleedt zich en praat als een Baudet-aanhanger, Henk Bleker(CDA) probeert Baudet in het pluche te hijsen zoals hij eerder met Wilders deed. Met zijn allen tegen links.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *