Vrouwonveilig Nederland

Ruim 5 jaar geleden vond CDA-prominent Sywert van Lienden het nodig om op de twijfelachtige sensatieberichtgeving over verkrachtingen tijdens oud en nieuw in Keulen te reageren. Een groep mannen was daar zakken rollend en vrouwen lastig vallend het massafeest wezen verstoren. Van Lienden maakte daar een Wilderiaans verhaal van over vrouwen die massaal verkracht waren door hordes vluchtelingen. Waar hij bij zijn mondkapjeshandel miljoenen verzweeg, daar verzon hij nu een hoop daders en slachtoffers. Op zijn Linkedin-profiel had hij trouwens ook studierichtingen verzonnen die hij nooit heeft bezocht. Hij wist niet hoe dat erop was beland. De dader zou Linkedin zelf wel zijn vermoedde hij.

Het studentenleven is hier niet veilig voor vrouwen en een enkele man. Dik 11% van de studentes in het hoger onderwijs wordt tijdens haar studie verkracht(onderzoek i.o.v. Amnesty). Over aanranding hebben we het dan nog niet eens. Bij de mannen is het 1%. We kennen allemaal nog de wantoestanden bij Vindicat, de corpsballenclub van Sybrand Buma en vele andere bekende Nederlanders. Daar “doen” ze meisjes. Bij andere corpsballenclubs is het trouwens niet anders. Zo fris is bijvoorbeeld ook de Leidse club Minerva niet. De club van onder vele anderen Alexander Pechtold en Ivo Opstelten. Aangiften worden bijna nooit gedaan, want die corpsballenclubs hebben net zoals motorbendes hun eigen “rechtsspraak”. Het is al heel lang bekend dat de verkrachter maar zelden de enge man in de bosjes is. De buurman, de oom of je vader is meestal de dader. En alsof dat nog niet erg genoeg is, elk jaar worden er bijna wekelijks vrouwen vermoord (rond de 45 moorden per jaar) door hun (ex-)partners. Wij staan daarmee in de top 3 van Europa.

Onze bestuurlijke elite, de top van VVD en CDA zit vol mensen uit de corpsballenwereld, een dubieuze cultuur. Want het is niet alleen een vrouwonvriendelijke bende, zij blijven elkaar vaak hun leven lang trouw. Hoe lopen die stille lijntjes, hoe bevoordelen zij elkaar en wat wordt daar allemaal mee onder de pet gehouden. Menig minister van ook Justitie heeft een corpsballenverleden. Dat is geen fijn idee. Maar ook buiten die cultuur is het niet anders. Geert Wilders houdt zijn Limburgse kamerlid Graus de hand boven het hoofd, niet alleen bij het mishandelen en seksueel uitbuiten van diens echtgenote, ook diens misdragingen jegens partijmedewerksters worden met de mantel der liefde toegedekt. Die vrouwen hadden moeten weten dat het niet de vluchtelingen, maar de PVV-ers zijn waarvoor zij bang moesten wezen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *