VVD, Snijder, Jinek

Sylvana Simons maakte een opmerking over een schietpartij waarbij een man met een neppistool werd doodgeschoten door de politie. Nu moet Simons sowieso van elk willekeurig Kamerlid van de VVD al oprotten naar “haar apenland” (Thierry Aartsen), maar de reacties die zij nu kreeg werden ook nog salonfähig gemaakt door het ex-liefje van de van het tableau geschrapte advocaat Bram Moszkowitz. Deze Eva Jinek vond het nodig om een clipje uit te zenden waarin Simons na een paar seconden spreektijd door een doorgedraaide wild schreeuwende VVD-gemeenteraadslid werd onderbroken, gevolgd door een videoboodschap van Wesley Snijder, ‘s lands kleinste voetballer ooit. Snijder hield een eindeloze tirade tegen Simons die hij verrassend niet afsloot met een enkele reis naar “apenland”, maar naar de wat verder gelegen “maan”. Er wel aan toevoegend dat zij daar dan ook moest blijven.

Een man met een neppistool neerschieten met 21 kogels waarbij ook een omstander werd geraakt roept terecht vragen op. En die stelde Sylvana. In haar rede voor de Amsterdamse gemeenteraad had zij duidelijk ook begrip voor de politie, maar daar wilden de VVD-er, Snijder en Jinek niets van weten. Een roeptoeteractie à la GeenStijl in een zogenaamde kwaliteitstalkshow op het publieke net. Jinek doet niet onder voor Robert Jensen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>